Dags att bygga ut

Lund SEO växer så det knakar och det är såklart väldigt kul! Vi börjar bli trångbodda här i våra mysiga men något för små lokaler och därför ska vi anlita ett byggföretag köping som kommer och hjälper oss med att bygga ut för att göra kontoret större och rymligare!

Bygglov har vi redan skaffat oss och ritningarna är klara så snart är det bara för firman vi har anlitat att köra igång. Tanken är att vi ska bygga två nya rum som blir öppna kontorslandskap så att vi får plats med ett 15-tal personer där med datorer och skärmar. Dessa två rum kommer att vetta mot en korridor där vi bygger fyra nya konferensrum som man kan boka för möten eller om man behöver sitta ostört och till exempel prata i telefon.

Vi bygger också ett nytt fikarum samt utökar matsalen så att alla får plats när det är dags för lunch. Och till sist så bygger vi även en altan som går att gå ut på från fikarummet där vi kan sitta och fika utomhus och få frisk luft när det är fint väder.

Det känns superbra att vi äntligen kommer igång med vår utbyggnad. Det är något vi har funderat på länge och när bygglovet gick igenom var det en lättnad. Vi trivs jättebra i våra lokaler men hade vi inte fått bygglov hade vi nog blivit tvungna att flytta nu när vi växer så oerhört mycket, så det var verkligen skönt att det gick igenom.

Något som känns väldigt bra är också att vi fått tag i ett seriöst och bra byggföretag som lämnat en offert som känns helt okej. De kunde också sätta igång med bygget inom kort och räknar med att allt ska vara klart någon gång i höst, så vår verksamhet blir inte så drabbad av att det byggs under en särskilt lång tid.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *