En skönt tillskott på kontoret

Hallå alla glada läsare!

Det börjar bli vår i luften, snön smälter bort, fåglarna kvittrar och solen skiner på oss här på Lunds SEO. De senaste dagarna har vi haft all anledning att njuta och det är för att vi gjort en investering här på företaget.

Investeringen skulle man kunna säga har gjorts i hälsa, glädje och en positiv företagskultur. Vi har nämligen investerat i ett alldeles eget spabad.

Det kan tyckas som en udda grej att göra på ett kontor men nu har våra medarbetare chansen att koppla av en stund på arbetstid och mjuka upp leder och ryggar efter att ha jobbat hårt i sittande position.

Även om vi såklart har stort fokus på ergonomin behöver man alltid ta hand om kroppen ordentligt och vad kan vara bättre än att hoppa ner i ett spabad och mjuka upp muskler och leder.

Vi har satt upp ett bokningssystem för spabadet och första veckan blev snabbt fulltecknad. Man kan lugnt säga att det är populärt!

Vi hittade vårt spabad genom att ge oss ut på nätet och söka efter spabad örebro och det dröjde inte länge innan vi hittade ett som passade oss alldeles utmärkt.

Vi slog till relativt omgående och i fredags anlände leveransen med vårt nya spabad. Vi var några tappra som åkte in till kontoret över helgen och installerade spabadet med hjälp av Chrilles farsa som har en egen rörfirma och verkligen kan sina grejer.

Så nu bygger vi vidare på vår positiva kultur här på företaget. Vi har sedan tidigare investerat i en tvättservice och bjuder våra anställda på tårta när någon fyller år. Nu kan de även boka en timme i spabadet på arbetstid och koppla av ordentligt.

Vi tror precis som Gustav Svensson i Svensson, Svensson-filmen att mår människan bra så gör han eller hon ett bra jobb. Nu var det kanske inte exakt så han sa, men det var andemeningen.

One Comment

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *