Lund SEO hjälper återförsäljare av begagnade mobiler att prestera bättre på Google

De senaste månaderna har Lund SEO haft äran att få optimera Mobilpart.se för att bättre synas i Googles sökresultat. Genom att optimera sajten efter konkurrenskraftiga sökord med stor sökvolym är vår målsättning att etablera sajten bättre i Google för att slutligen driva mer trafik och öka konverteringen.

Sökordsoptimeringsstragein

Mobilpart.se är en av Sveriges idag ledande återförsäljare av begagnade telefoner. Marknaden man är verksam på är oerhört konkurrenskraftig, framför allt på Google då de flesta begagnade telefoner säljs online.

Därför var det enormt viktigt för företaget att vi hjälpte dem stärka sin position på Google, dels genom att lokalisera nya sökord att driva trafik med och dels genom att bättre stärka sajtens placering på sökord den redan rankade för.

Arbetet har utförts baserat på en omfattande sökordsanalys och en kombination av effektiva on-page och off-page åtgärder.

Mobilparts tjänster

Som sagt är Mobilpart.se ett företag som säljer begagnade telefoner. Fast utöver det arbetar man även med värdering av telefoner, något man idag är bland de bästa i Sverige på. Företaget är så pass säkra på sin träffsäkra värdering de erbjuder en prisgaranti i fall man skulle hitta samma telefon för ett bättre pris.

Givetvis är Mobilpart.se ett pålitligt företag med alla tillstånd och certifikat som krävs för att hantera, serva och värdera telefoner. Och de har även ett gott rykte i branschen, både hos konkurrenter och tidigare kunder.

För att kunna sälja begagnade telefoner förlitar sig företaget på att privatpersoner och företag även säljer telefoner de inte längre behöver. Du kan med andra ord både köpa en begagnad telefon och sälja begagnade telefoner till Mobilpart.se.

Resultatet

Optimeringsarbetet har pågått i ett par månader och har redan burit frukt då sajten klättrat bra på redan etablerade sökord och tagit positioner på helt nya sökord.

Som ett resultat har trafiken till sajten ökat och vi förutspår att konverteringen kommer följa efter inom kort.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *