Bakom kulisserna på kontoret

Hej alla nuvarande och framtida kunder!

Nu när vi har kommit en bit in på hösten och faktiskt närmar oss vintern känns det som att det kan vara på plats med en liten rundtur här på vårt kontor, så att ni kan få lite bakom kulisserna kring vad som händer.

Först och främst ska vi ta och börja med det viktigaste. Då pratar jag såklart om fikarummet som man skulle kunna kalla för hjärtat i vår verksamhet. Det är här vi kopplar av och njuter av våra fikaraster med en kopp kaffe och något gott till, kanske en klassisk kanelbulle eller varför inte munkar vilket vi brukar kalasa på varje fredag.

Fikarummet ligger i hörnet av vår lokal och här finns också ett litet pentry och ett kylskåp, samt en micro för alla som vill värma sina matlådor under lunchen. Det är egentligen ett kombinerat lunch- och fikarum men vi kallar det för fikarummet eftersom det låter trevligare.

På kylskåpet sitter alltid veckans fikalista där det står vem som är ansvarig för att fixa fika vilken dag. Det är något som är viktigt för sammanhållningen anser vi och detta är också något som alla vi som arbetar här uppskattar, att det finns fika och att vi fikar tillsammans.

Sedan har vi vårt kära konferensrum där det som sig bör hålls möten. Vi har ett nytt, fint konferensbord och sköna stolar och även en rullhållare på plats.

Vi har även en stor whiteboard där man kan skriva upp viktiga saker så att alla ser dessa under mötet. Till detta finns också en projektor och en skärm som man kan ställa upp för videomöten, till exempel om man ska ha ett digitalt möte med någon över Teams eller Zoom eller någon liknande tjänst.

Sedan har vi ju förstås alla enskilda kontorsrum men dessa får vi avhandla i ett annat inlägg vid ett senare tillfälle.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *