Så fixade vi förstaplatsen

Här på Lund SEO är vi proffs på att hamna överst på Google. Om ditt företag vill ranka etta på era utvalda sökord så är det bara att ni kontaktar oss för hjälp, så ska vi se till att hjälpa er att ranka så högt det någonsin är möjligt. Oftast är det på första plats, om ni inte vill ha något väldigt populärt sökord som till exempel “fotboll” eller “hamburgare”.

Oftast lönar det sig att försöka ranka på ett mer nischat sökord, som till exempel “glass trelleborg” eller “skomakare staffanstorp”. När man är mer specifik blir konkurrensen mindre och det går mycket snabbare att ta sig upp till förstaplatsen.

Nyligen hjälpte vi ett företag som säljer malmö pooler att ranka etta inom sin nisch på Google. I dagens inlägg ska vi titta närmare på hur vi gjorde detta.

– Vi började med att kontakta företaget och boka in ett möte för en analys. Vi gick tillsammans igenom deras verksamhet och tittade närmare på vilka sökord som skulle passa bra att rikta in vår kampanj mot. Sökorden valde vi ut genom att titta på vilka produkter de har i sitt sortiment, samt var de är aktiva geografiskt. På så vis kan folk som bor i det området och som kan tänkas att anlita företaget lättare hitta dem.

– Nästa steg var att ordna länkar till företaget. Vi hörde av oss till flera inflytelserika bloggare i Skåne och frågade om de kunde länka till företaget. Vissa sa ja direkt, andra sa nej och vissa ville ha något i utbyte.

– För att få med så många bloggare som möjligt på tåget bjöd vi in dem till företagets anläggning på ett poolparty. Där fick de plaska i poolerna och ha en trevlig kväll. Vi visste att de skulle vilja skriva blogginlägg om företaget och säkert också länka till deras hemsida.

Svårare än så är det inte att förbättra sin SEO!

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *