Måndag hela veckan

Då var helgen slut och vi är åter till måndag. Måndag, första dagen i veckan Det finns inga problem, utan det finns bara möjligheter. Måndag, vi gillar måndagar. Måndagar sätter tonen för i vilken tonart resten av veckan fortsätter. Blir det moll eller dur eller om vi får själva får välja, C-dur med liten septima. En C7-vecka skulle vara att föredra. Det gillar vi! Då rullar det på bra i vanlig ordning med några särskilda positiva inslag.

Idag startar vi med ett nytt och intressant projekt med en ny kund och det handlar om träd, hör och häpna. Träd i Google för att vara mer korrekt. Kunden önskar synas på sökfrasen “trädfällning skåne” och då är det upp till oss att fixa så det blir som kunden önskar. Projektet skall fortgå i ett par månader, därefter gör vi en avstämning och ser hur projektet behöver fortskrida för att nå vårt mål.

Vi är en byrå som sysslar med det mesta inom IT, men SEO är något vi brinner lite extra för. SEO betyder så mycket för våra kunder och spelar en stor roll om kunders verksamheter blir lukrativa eller inte. Tillsammans med våra kunder bygger vi för framtiden och ser till så att alla våra kunder når deras drömmars mål när det gäller SEO.

Tillbaka till måndagar. Vi vill med etta inlägg passa på att skriva hur viktigt det verkligen är med en lyckad måndag på ett företag. Dels för att våra kunder ska förstå att vi satsar på måndagar. Måndagar är det som gäller, det är då vi sätter spelplanen för resten av vecka, men också dels för oss själva, som en påminnelse på att måndagar är den viktigaste arbetsdagen i veckan.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *