Nu går lasset!

Äntligen ska vi flytta in i vårt nya kontor. Nu lämnar vi vår kära hemvist på Torsgatan och byter den mot Hattmakargatan och stora fräscha lokaler mitt i centrum. Att vi har växt mycket på senare tid är väldigt roligt och det ska bli extremt kul att fortsätta den här fantastiska resan i nya moderna lokaler.

Innan vi lämnar ska vi förstås stänga ned kontoret och vi vill ge en shout out till vår kund Flyttstädningvasteras.se som står för all flyttstädning. Det är vi väldigt tacksamma för och vi kan varmt rekommendera dem till alla som någon gång i framtiden vill boka flyttstädning.

Jag som skriver det här inlägget anlitade dem även när jag flyttade från min lägenhet och jag måste säga att jag blev sjukt nöjd med resultatet.

I våra nya lokaler kommer vi att ha fin utsikt och vi har även en större terrass där vi kan sitta och njuta av utsikten som är väldigt fin här i vårt centrum.

Det känns både spännande och inspirerande. I våra nya lokaler kan man verkligen känna hur fräscht och nytt allt är. Det andas framtid och det känns som att det verkligen inger hopp om en fantastisk sådan för vårt företag.

Det finns också stora ytor för konferenser, möten och liknande vilket gör att det kommer att bli ännu lättare för oss att hålla presentationer för nuvarande och framtida kunder.

Vi har också en härlig nyhet att meddela.

Datum är inte bestämt ännu men så fort det nya kontoret står klart så kommer vi att arrangera öppet hus och bjuda in alla som är nyfikna på att komma och se våra nya lokaler.

Ni är varmt välkomna och vi kommer att bjuda på tilltugg samt roliga aktiviteter. Men mer info om tid, plats och exakt hur upplägget kommer att se ut får ni reda på när det närmar sig.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *