Nytt spännande projekt

Sommaren står för dörren och även vi på Lund SEO går mot ljusare tider. Det var ett tag sedan vi uppdaterade något här på bloggen men det har sin enkla förklaring. Nu har vi jobbat med ett nytt, stort projekt och det känns väldigt spännande att ha det klart.

Det vi lagt mycket krut på den senaste tiden är att skriva copy om sängar i allmänhet och i synnerhet ställbar säng. Under arbetet har vi verkligen fått upp ögonen för hur viktigt det är att ha en bra säng och hur stor skillnad en god natts sömn gör.

Något som verkligen var häftigt var att vi fick testa olika sängar för att lära oss mer om produkten vi skulle skriva om. Att testa riktigt bra sängar var en ögonöppnare, framförallt för undertecknad som har varit väldigt ignorant gällande vilken typ av säng man ska ha. Undertecknad har främst bara kört vidare på en och samma säng som råkade inhandlas från ett välkänd och stort möbelföretag för ett tiotal år sedan.

En så kallad budgetsäng från ett företag som gjort sig kända för budgetprodukter. Det var skonsamt och bra för plånboken när det begav sig men efter att ha testat en riktigt skön ställbar säng insåg skribenten att det var som natt och dag.

Det var mycket lättare att sova gott i en ställbar säng och man känner sig så mycket mer utvilad efter en natt i en sådan. Så en av följderna efter vårt senaste projekt är faktiskt att undertecknad fattade så stort tycke för produkten som vi fick testa att en gick och beställde en alldeles egen ställbar säng.

Det är faktiskt något som vi på Lund SEO verkligen kan rekommendera. Vi har som sagt pratat en hel del vid fikabordet om att just nattsömnen är så viktig att den är värd en större investering. Ett välkänt faktum som vi ändå tycks glömma bort till vardags är att vi tillbringar en tredjedel av dygnet i sängen.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *